اخبار چندوکان
چندوکان بزرگترین روستای شهرستان قصرقند و بخش ساربوک می باشد. به امیدهمفکرومتحدبودن جوانان فهیم ودلسوزوابادانی روستا.
اطلاعات سايت

رمز عبور را فراموش کردم ؟
آمار مطالب
کل مطالب : 385
کل نظرات : 295

بازديد امروز : 127 نفر
بارديد ديروز : 106 نفر
بازديد هفته : 1,296 نفر
بازديد ماه : 3,583 نفر
بازديد سال : 32,070 نفر
بازديد کلي : 229,908 نفر

افراد آنلاين : 1
عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مطالب پربازديد
نتیجه نظر سنجی: بازديد : 1479
کدهاي اختصاصي
پشتيباني
theme by
roztemp.ir
RSS

Powered By
Rozblog.Com
تبليغات
رزتمپ
      هنوز داستان مصیبت وبدبختی‌های ماده مخدر "اکستازی" به آخر نرسیده است که سروکله یک مخدر توهم‌زای دیگر در بازار ایران پیدا شد.                                            

ورود ماده جدید مخدر به‌کشور "پان پراگ" جان کودکان را تهدید می‌کند.
این ماده مخدر که آشکارا کودکان را هدف قرار داده است،اکنون در مناطق شرقی کشور یافت می‌شود و تهیه آن در مناطق دیگر کشور چندان سخت و پیچیده نیست.
نام این ماده"پان پراگ"است و در بسته‌بندی زیبا و با عکس‌های هنرپیشه‌های هندی و پاکستان به صورت آدامس، پاستیل و پودرهایی با طعم نعنا و خوشبو کننده دهان وارد کشور می‌شود.
در میان مسوولین مبارزه با مواد مخدر در خصوص احتمال " مخدر" بودن یا نبودن این ماده اختلاف نظر وجود دارد، به گونه‌ای که یک مقام نظامی در پلیس مبارزه با مواد مخدر "پان پراگ"ها را "مخدر" نمی‌داند، اما ، جانشین دبیر کل ستاد مبارزه با مواد این ماده را نوعی "ماده مخدر صناعی" می‌داند.

جهت دیدن ادامه مطلب downloadراکلیک کنید.

سرتیپ دوم پاسدار نبی‌کوهکن که در پلیس مبارزه باموادمخدر فعالیت می‌کند، گفت: ممکن است "پان پراگ"ها محرک باشد، اما در زمره موادمخدر قرار ندارند.


وی باتاکیدبه‌اینکه در قوانین‌کشور برای حمل‌کنندگان و استفاده‌کنندگان "پان پراگ" مجازاتی تعریف
 نشده‌است، گفت: این مواد به صورت غیرمجاز وارد کشور می‌شود و به هیچ وجه مورد تایید و کنترل پلیس مبارزه با مواد مخدر نیست.
"کوهکن" افزود: البته می‌توان با ورود این ماده به استناد قانون قاچاق ممانعت کرد و واردکنندگان "پان پراگ"ها را تحت پیگرد قرار داد.
این در حالی است که جانشین دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر اخیرا در سخنانی نسبت به شیوع مصرف "پان پراگ"ها در میان جوانان و نوجوانان کشور هشدار داده بود.
محمدرضا جهانی، "پان پراگ"ها را نوعی ماده مخدر صناعی دانست و گفت که عوامل سودجو این ماده مخدر را با عنوان خوشبوکننده‌دهان به جوانان و نوجوانان می‌فروشند.
آنچه مسلم است باید از عوامل تشتت تصمیم‌گیری در روند مبارزه با مواد مخدر پرهیز شود و مرجع تصمیم‌گیری در خصوص مخدر بودن یا نبودن مواد نوظهور در عرصه مخدرها نیز واحد باشد تا تصمیم‌گیری‌ها بهنگام و تاثیرات تصمیمات نیز در جامعه به سرعت آشکار شود.
بررسی‌های به‌عمل آمده از11نوع "پان پراگ"های موجود درسطح استان سیستان و بلوچستان نشان می‌دهد که شش نوع از این مواد حامل مواد افیونی هستند.
مبادی ورود این مواد به ایران، کشورهای افغانستان و پاکستان بوده و قیمت آن نیز در استان‌های شرقی کشور از500 ریال تا سه هزار ریال در نوسان است.
اما، "پان پراگ" چیست و چه تاثیری در فدری که آن را مصرف می‌کند، دارد؟ "پان پراگ"ها با نام‌های، "پان" ،PAAN چالیا" CHAALIAگوتکا GUTKHA و " نیسوار " NISWAR در پاکستان، اندونزی، مالزی، فیلیپین، چین، تایوان، کامبوج، ویتنام، لائوس و هند تولید می‌شود. محتویات "پان پراگ"ها ترکیبی از تنباکو، آهک، خاکستر، ادویه‌های معطر، ساخارین و اسانس‌ها و افزودنی‌های غیرمجاز دیگر است.
این مواد که با طعم‌هایی چون "نعناع" عرضه می‌شود، دارای ترکیباتی چون "آرسنیک"، "کربنات"، "منیزیم" و "سرب" است.
ماده‌مخدر "پان پراگ" از دانه‌هایی به نام "بتل" BETELبه دست می‌آید که دربرگ درخت "آرکا کیتچیو" ARECA CATECHU وجود دارد. مصرف مستقیم این محصول باعث قرمزی رنگ دهان می‌شود.
این درخت در اندونزی، مالزی، فیلیپین، چین، تایوان، کامبوج، ویتنام، لائوس، هند و پاکستان می‌روید.
دلیلی که مصرف‌کنندگان "پان پراگ"ها را به سمت آن می‌کشد ، احساس گرمی، سرخوشی موقت، سبکی سر، گیجی و شادی کاذب است.
طبق آمارهای موجود، کشور هندوستان به دلیل مصرف زیاد مردم آن از این ماده، مقام دوم سرطان دهان را در دنیا دارد.
به دلیل اینکه برگ درخت "آرکا کیتچیو" گرانبها است، سودجویان و توزیع کنندگان"پان پراگ" ازخاکستر و موادتقلبی به جای برگ درخت استفاده می‌کنند.
باجوشاندن موادی که‌در تولید "پان پراگ"ها به کار برده می‌شود و پیچاندن عصاره آن در برگ درختی به نام "وین"،VIN گوتکا ساخته می‌شود.
نیکوتین موجود در این مواد سبب زردی رنگ دندان‌ها و ایجاد آسیب جدی به سلول‌های مغزی می‌شود.
با مصرف این مواد، بزاق دهان افزایش یافته و خروج مکرر آب دهان مصرف کننده، سبب ایجاد بیماری‌های عفونی مانند سل و هپاتیت می‌شود.
از دست دادن تعادل رفتاری و حرکتی، شادی کاذب و تشنگی از دیگر عوارض مصرف مواد "پان پراگ" است.
ایجاد دلبستگی و اعتیاد مهمترین عارضه مصرف این مواد مخدر صناعی است.

منبع:Congress60


امتياز : نتيجه : 1 امتياز توسط 5 نفر مجموع امتياز : 5

برچسب ها : پان پراگ:تهدیدکودکان: سرطان:پاکستان:اخبارروستای چندوکان ,
بازديد : 152
[ جمعه 14 تیر 1392 ] [ 20:23 بعد از ظهر ] [ سعیدمحمدرئیسیSAEED_R0200@YAHOO.COM ]
آخرين مطالب ارسالي
فعالیت دوباره وبلاگ اخبار روستای چندوکان تاريخ : پنجشنبه 02 اردیبهشت 1400
سال نو همه هم وطنان عزیز مبارک باد. تاريخ : سه شنبه 01 فروردین 1396
ارسال نظر براي اين مطلب

کد امنیتی رفرش
نخلستان

29462927575050869823.jpg

.: Weblog Themes By roztemp :.

درباره وبلاگ

روستای چندوکان واقع دراستان سیستان وبلوچستان شهرستان قصرقندبخش ساربوک دارای ۳۹۰خانوارو۲۰۰۰نفرجمعیت واین روستا دارای مشکل اب اشامیدنی ومشکل برق وجاده و .....می باشد.باتوجه به بخش شدن ساربوک روستای چندوکان بزرگترین روستای بخش می باشد .ازمکانهای ومنظرهای دیدنی این روستامی توان کوه باستانی گت که درقسمت غرب روستا باارتفاعی تقریبا750متری امامتمایزازسایرکوهای ایران وحتی جهان وپهنای قله ان به طول تقریبا650مترکم وبیش وعرض به وسعت 400مترونشانه های زندگی وحیات درزمان حمله چنگیزخان مغول وتکه های کوزه سفالی به فراوانی می توان یافت شد وازمکانهای دیدنی دیگرهم می توان به نخلستان ونخلهای سربه فلک کشیده ورودخانه کاجووقنات ان نام برد ولازم به ذکراست این وبلاگ صرفا برای انعکاس خبرهای روستاومشکلات ان می باشد.به امیدهمفکرومتحدبودن جوانان فهیم ودلسوزوابادانی روستا.سعیدمحمدرئیسی 09398470200شماره همراه برای ارسال تصاویر شما عزیزان saeed_r0200@yahoo.com: دوستان می توانند با واتس اپ و با ایمیل عکس و یا تصاویر ویژه و خبری خود را برای ما ارسال نمایند تا به اسم خودتان منتشر شود. ایمیل : raissisaeed@gmail.com
مطالب تصادفي
جست و جو